Mer Træna enn den første siden

Når vi snakker om Træna er det gjerne Trænstaven og Kirkhelleren vi tenker på. De siste årene har også Trænafestivalen kommer på kartet........ som et nytt og forfriskende innslag i denne kommunen med side ca 500 innbyggere.
For personer som like natur og som synes at blomster er forfriskende, er det mye å se på Træna.
Tar man turen hit bør man sette av tid til å oppleve de små fiskeværene som finnes i kommunen. Kanskje er de for små til å fortjene betegnelsen fiskevær, gjerne et par hus, og litt uthus av ymse slag brygge og fjøs. Holmen, Langskjær, Sandøy og Selvær er eksempler på slike bosetninger.
Midtsommer er tid for midnattssol. På denne tiden av året kan man se dette fenomenet der sola går høyt over horisonten i mange dager noe for Staven.

Hagen - mye vakkert å se.

Egentlig var det frisøren vi skulle til.  Hun drev salong hjemme, timebestilling 2 dager i uka, ellers bibliotekarbeider på deltid. Vi var bare så vidt kommet inn porten før det ble klart for oss at her var frisørvirksomhet og bibliotekjobb bare en del av virksomheten. Vi ble tilbudt hagevandring før klippingen...."dersom dere har tid"..... Maken til fantastisk hage skal man lete lenge etter..... "det atr mye tid, men vi har en hage til på hytta på Langskjæret...den må også passes", Jorid  Langskjærs hage burde mange fler få oppleve.

Som blomsterpotter har det vært brukt mange ulike ting, kaffekjelen kan brukes både på vanlig måte eller den kan benyttes opp - ned.
Kommer du inn porten kan du enten gå rett fram og ut i hagen... eller du kan gå inn i huset-¨.
Med vennlig hilsen
Jan Svendsen
Naboen ha også en vakker hage.
Steinbed.
Tirilltunge er en av de plantene som vokser svært villig ved kysten på forsommeren. Særlig gjør de store tuene inntrykk. Kraftig gul farge på blomsten gjør at vi legger merke til planten.
Tirilltunga kan godt stå alene som enkeltblomst.
På steinet undrlag på Sanna.
Uti juli går sola ned i horisonten, det er slutt på skikkelig midnattssol, og det går mot mørketid.
Floraen skifter utover sommeren.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Annbjørg spl på Træna | Svar 15.07.2014 14.40

Du er utrolig flink til å ta bilder og :)

Baar Thomassen | Svar 06.07.2014 15.01

Knall bra Jan

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.11 | 18:16

Din psykopat. Jeg skal knuse deg.

...
03.02 | 23:59

Feil årstall under bildetekst 1830 skal være 1838

...
08.01 | 12:13

Flott og spennende! Berit M.

...
07.01 | 21:26

Jeg nå i gang med nettsiden min, dette etter en lanp pause som skyldes at jeg hatt mange andre oppgver.Jeg utvider siden med ett ny tema nemlig SEX.......

...
Du liker denne siden